Промена трулог система србија има часне људе

Промена трулог система, Србија има часне људе

Србија има паметне и одлучне људе који ће да је воде, не да владају над њом и спроводе диктатуре и режиме, већ мудре људе из саме сржи народа.

Ипак у већини народа постоји мишљење да ће неко доћи на политичку сцену и променити одмах систем, или још горе само бити замена у том истом.

Можемо сада сигурно констатовати да је то замка система и да сви који уђу на политичку сцену и улоге преко ноћи, представљају нове службенике банкарског картела који су доведени само да направе привид промене (рецимо као нови председник Црне Горе).

Промена не долази са врха, већ са “дна” из сржи народа, од људи којима тај систем уништава живот. Нама нису потребне странке, нису нам потребни политичари, народ се може организовати око удружења и скупова појединаца који се боре за своја права. А онда се та иста удружења и скупови могу договорити да заједно учествују у промени, где ће свако изабрати представнике своје струке, а потом и доносити законске предлоге везане за своју струку или област деловања.

Промена која долази у свету довешће до непосредне демократије или до технократије, а то ће зависити од тога да ли ће се грађани самоорганизовати самостално, или чекати да нам банкари и стране службе пошаљу своје агенте.

Непосредна демократија, или самоуправа, се спроводи тако што се појединци своје струке и виђени људи у својим местима којима се верује, а да нису политички окренути, организују у удружења, одборе, саборе и заједнице, бирају своје представнике између себе и потом доносе законске предлоге везане за своју област деловања.

У таквом начину самоуправе политичари нису потребни, већ само добра организација унутар самих удружења или покрета. Довољно је да свако покрене промену у оној области где сам ради, и ако то уради десетину сличних добићемо промене које тражимо, као и духовни препород упоредо са тим, без да нам партије и разне Нво агентуре намештене патке, кроје животе у нашој рођеној земљи и отаџбини.